Tipy pro úpravu textů na webu

14.10.2016

 

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.

K členění obsahu využijte nadpisy

Kratší odstavce se snáze čtou. Snažte se se v každém odstavci soustředit pouze na jednu hlavní myšlenku, čtenáři se pak budou ve vašem článku snáze orientovat. Zkuste také zvýraznit důležité části. Teď už vám zbývá jen napsat vlastní text. Připravili jsme pro vás kostru článku s tipy, jak můžete své příspěvky jednoduše a přehledně upravit.

K vizuálnímu členění textu slouží obrázkové sekce

Kromě nadpisů vám s členěním textu na správných místech pomohou i obrázkové sekce. Jednotlivé odstavce vašeho článku oddělte obrázky, které vhodně doplní obsah.

Pro zvýraznění formátování textu můžete využít také citace. 

A následně můžete pokračovat v psaní textu. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi.



Další marketingové tipy a triky


Pokud používáte ke správě svého webu redakční systém Wordpress, tak jste již určitě řešili a nebo pravidelně řešíte téma, kde získat kvalitní designovou šablonu pro váš web. Takovou která bude vystihovat váš byznys model, bude dle současných designových i technologických trendů a zároveň bude cenově dostupná. V ideálním případě i s garancí...

Také často řešíte problém s tím, kde získat levně či ideálně zdarma vhodné ilustrační obrázky pro vaše články nebo inzerci? Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.

V tomto článku bych se chtěl věnovat jednomu stále se opakujícímu dotazu. Tedy dilematu jestli je lepší mít web na vlastním hostingu běžícím pod open source řešením a nebo používat bezúdržbové hotové řešení za měsíční poplatek. Jednoduše zkráceno na dilema Wordpress nebo Webnode?

Online marketing, PPC, sociální sítě, Wordpress, etc.
© 2020 - Wordpressio.cz - Věnujeme se webům již 15 let
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!